Randers Musikskole

Har du lyst til at spille i et orkester, modtage sangundervisning eller eneundervisning i et instrument? Så læs mere her om alle de musikalske tilbud, Randers Musikskole kan tilbyde dig.

Det er musikskolens formål at udvikle elevernes musikalske evner og at stimulere interessen for sang og musik gennem instrumentalundervisning og sammenspil.

Eleverne tilbydes en aktiv og god fritidsinteresse, som giver personlig udvikling og styrker det lokale musikliv i fremtiden.

Randers Musikskoles undervisningstilbud

Instrumental/sangundervisning: Musikskolen tilbyder undervisning i stort set alle instrumenter samt sang.

Sammenspil/orkestre: Musikskolen tilbyder flere muligheder for at spille sammen med andre musikskoleelever. Tilbuddene spænder vidt fra rytmiske bands over spillemandsorkestre og klassiske ensembler.

Børnerytmik 0-6 år: Undervisning foregår på gulvet, hvor du sammen med børnene oplever glæden ved at lege, synge og danse.

Babysamlesang i kirker: Babysalmesang er et tilbud til kirker om musik og sang til babyer og deres forældre.

Børnerytmik i daginstitutionen: Et musiktilbud til daginstitutionerne i Randers Kommune. Et fantastisk tilbud til børnene og samtidig efteruddannelse for personalet.

Musikværksted 0-3 klasse: Undervisningen foregår på hold på elevens folkeskole. Der tages udgangspunkt i sang, spil og bevægelse.

Musikkarrusel 2-4 klasse: Eleverne undervises to og to i 30 minutter på et klassisk instrument efter musikskolens valg efterfulgt af sammenspil.

Teori-hørelære: Tilbud til elever der har spillet eller sunget et års tid i forvejen.

Musik & Computer: Her arbejdes der bl.a. med at lave med musik med forskellige programmer på computeren. Der vil blive arbejdet med forståelsen af lyd og hvordan lyd behandles i computeren.

Blæseorkestret Søndermarken: Alle kan deltage i orkestret, også selvom du ikke kan spille i forvejen.

Kor: Randers Musikskole har kor til både børn og voksne.

Tilmelding til musikskolen skal foretages online.

Læs mere på Randers Musikskoles hjemmeside

Talentlinjen

Talentlinjen 12-18 år

I lighed med talentplejen og særlige eliteprogrammer i klubberne og i Team Danmark-centre kan vi også i musikkens verden tilbyde udvidede undervisningsprogrammer, der styrker udviklingen af det enkelte musiktalent. Talentlinjen er for både klassiske og rytmiske elever.

Talentspiregruppen 8-11 år

Talentspirerne er et tilbud til talentfulde, klassiske elever i alderen ca. 8-11 år, som har lyst til at bruge lidt ekstra tid  og energi på musikskolen og indgå i et hyggeligt og arbejdsomt fællesskab omkring musikken. 

Få mere information om Talentlinjen her