Studieliv

Det gode studieliv findes i Randers. Randers byder på mange muligheder for at gøre din tid som studerende til noget særligt. Dette gælder, hvad enten du vil hygge på café eller shoppingtur, dyrke din yndlingsidrætsgren eller opleve byens kulturliv til eksempelvis en koncert.

Pause fra bøgerne

I pauserne fra bøgerne kan du invitere studiekammeraterne med på en af byens cafeer, restauranter og diskoteker. Du kan også tage dem ud og snuse til Randers’ aktive kulturliv. Der er blandt andet biografer, koncerter, foredrag, museer og kunstudstillinger.

I gågaden ligger butikkerne side om side på snørklede og hyggelige gader med gamle bindingsværkshuse. Gudenåen snor sig igennem byen og er sammen med byens parker, Randers Fjord og skovarealer med til at give frisk luft fra bøgerne.

Se hvilke fritidsaktiviteter og kulturelle tilbud Randers Kommune kan tilbyde dig.

 

Bo billigt

Det er relativt nemt at finde en billig bolig i Randers Kommune, som SU’en kan betale for. Randers har en række ungdomsboliger og kollegier, der er billige for studerende. Derudover er huslejen hos private lavere end i større byer.

Læs mere om bolig i Randers Kommune her

 

Klimavenlig kommune

I Randers Kommuner bruger vi i dag under halvdelen af det gennemsnitlige CO2 udslip pr. borger i Danmark og reducerer CO2 udslippet med 75 procent inden 2030.